XXII. SZÉKELYFÖLDI GEOLÓGUS TALÁLKOZÓ – HOMORÓDFÜRDŐ

Tekintettel arra, hogy Szentegyházán nem sikerült megfelelő termet találni a tudományos ülésszak megszervezésére, a szervezők úgy döntöttek, hogy a konferenciát Homoródfürdőn tartják 2021. október 28. és 31. között.

A találkozó programja

  1. október 28. csütörtök – regisztráció; október 29. péntek – szakmai kirándulás; október 30, szombat – előadások; október 31. vasárnap – hazautazás.

A regisztráció helyszíne: Homoródfürdő, Homoród Szálló (csütörtökön, péntek).
Kirándulás útvonala: Homoródfürdő–Szentegyháza–Kalibáskő–Kirulyfürdő–Szelterszfürdő–Lövétei Láz–Lövéte–Homoródalmás–Lövétebánya–Szentegyháza-Homoródfürdő.

Vacsora a kirándulás napján: üstben főtt pityókatokány egy kicsi hússal.

Előadások helyszíne: Homoródfürdő, Homoród Szálló – ugyancsak itt kerül sor az ebédre, illetve ay eseményt záró állófogadásra is.

Szálláslehetőségek: a Homoród Szállóban 16 (8 kétágyas és 8 franciaágyas) szoba áll rendelkezésre; bármely szoba kérésre pótággyal kiegészíthető; egy szoba egy személy számára reggelivel 170 lej/éjszaka; egy szoba két személy számára reggelivel 270 lej/éjszaka; egy szoba három személy számára reggelivel 360 lej/éjszaka; a Sopárkúti Panzió 6db. 4 ágyas és 2 db. 5 ágyas szobával rendelkezik. A szállás ára 70 lej/fő reggelivel.

Árak, díjak
Regisztráció: 60 lej/fő, Az összeg tartalmazza a kávészünetek, a bográcsolás költségét.
Kirándulás: 60 lej/fő, (szállítás+sajtkóstolás)
Konferencia ebéd és záró állófogadás: 65 lej + 55 lej = 120 lej/fő,
Kérjük lejben fizetni! – Szívesen fogadunk támogatást a diákok költségeinek fedezésére, csökkentésére.

Határidők

  • A rendezvényen való részvételi szándék utólsó jelentkezési határideje 2021. október 22.
  • A kivonatok beküldési határideje 2021. október 10., 24.00 óra.

Megjegyzés: amennyiben nem gyűl össze legalább 15 közlésre alkalmas dolgozat, akkor nem készül külön rezümé-kötet, hanem a következő találkozó szakmai antológiáját bővítik a most bemutatott előadások kivonataival!

  • A rendezvény mögött nincs intézményi háttér, ezért számlát csak a szállodai elszállásolásra tudnak biztosítani;
  • Tekintettel arra, hogy az év elején még nagy bizonytalanság övezte a rendezvény megszervezésének lehetőségét, nincsenek pályázatból megnyert keretek, tehát a találkozó önfenntartó!
  • Amennyiben sikerül a napokban támogatókat szerezni a vállalkozó-szaktársaktól, barátoktól, akkor a diákok hozzájárulása az ellátási költségekhez csökkenhet!
  • A jelentkezést és a kivonatokat a laczkoati@yahoo.com, erno.geo@gmail.com címekre várják. (A kivonatok beküldésekor, kérjük jelöljék meg, hogy előadás vagy poszter szekcióban szeretnék bemutatni a kutatási eredményeiket.)

Kapcsolattartók és szervezők: dr. Laczkó Attila – 0745-661870 laczkoati@yahoo.com, Márton Ernő – 0741-590131 erno.geo@gmail.com, Zólya László A. – 0744-875950 zolyalaszlo@hargitamegye.ro.

A rendezvény alatt kötelező a Romániában alkalmazott járványmegelőző intézkedések betartása (védőmaszkviselés, távolságtartás). Regisztrációkor fel kell tudni mutatni a Covid elleni oltást megkapását bizonyító „zöldigazolványt” (certificat verde), vagy érvényes negatív teszteket, tünetmentességet bizonyító igazolványt.

www.foldtan.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.