AKKREDITÁLT SZAKEMBERKÉPZÉS SZÉKELYUDVARHELYEN

A Human Reform Alapítvány, szakmai partnerségben a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközponttal, és a Romániai Magyar Népfőiskolai Társasággal együttműködve, akkreditált kulturális szakemberképzést indít Székelyudvarhelyen. Felsőfokú végzettséggel a kulturális intézményi szakreferens képzésre lehet beiratkozni, középfokú végzettséggel közösségfejlesztő facilitátori végzettséget lehet szerezni.

Balla Zoltán alapítványi elnök közlése szerint első esetben a hangsúly a kulturális intézmények tevékenységének szervezésén, közművelődési és felnőttképzési programok kidolgozásán és kivitelezésén, egy település kulturális tevékenységének koordinálásán van.

A közösségfejlesztő képzés programjában elsősorban a beavatkozás és a közösségfejlesztés módszertana, a közösségi tervezés facilitálása és a Hackathon módszer szerepel.

Az indítandó csoportok felső létszáma 16 fő, és olyan személyek részére ajánlott, akik kulturális intézményekben, civil szervezetekben, netán önkormányzati szakreferensként közművelődési programok megvalósításában szeretnének dolgozni (részletek: hurefsrlodorhei@gmail.com, humanreform2@gmail, tel.: 0744-499863, 0756-221806), iratkozás 2021. március 19-ig.

Címkép: Nmi.hu

A Forrásközpont közlése nyomán

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.