RÉGÓTA VÁRT TÁBOR – CSAPATÉPÍTÉS, JÖVŐTERVEZÉS A GEREBENNÉL

Szeptember 5-11. között tartották a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium méptáncegyüttese edzőtáborát Zeteváralján, a Zétavár Panzió és Kempingben. Összesen mintegy 60 gyerek vett részt, betartva az egészségügyi előírásokat.

A próbák a szabadban voltak, a táborba nem mehetett be idegen, a táncosok sem hagyhatták el a területet, és csak azok vehettek részt, akik egészségesek és a családjukban sincs veszélyeztetett személy. A különböző csoportok nem találkoztak egymással, illetve a “kicsik” és a “nagyok” nem tartottak a végén záróelőadást a szülők jelenlétében.

“Sajnos, március óta nem volt a Gerebennek közös programja, elmaradtak a nyári táborok – mondotta Laczkó György igazgató -, fellépések sem voltak, gyakorlatilag minden tevékenység elmaradt. Reméljük most, hogy a járványhelyzet függvényében az ősszel kisebb csoportokban el tudjuk kezdeni a próbákat, és legközelebb, a hagyományos karácsonyi ünnepi műsorunkat már meg tudjuk tartani a művelődési házban.”

A mostani tábor Hargita Megye Tanácsa, Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Communitas Alapítvány támogatásával valósult meg.

Fotók: Gereben

Simó Márton

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.