ELPUSZTÍTHATÓ-E A KORONAVÍRUS? ÉS HOGYAN?

Péntek délelőtt elterjedt a kibertérben, hogy Romániában kijárási tilalmat vezetnének be. A Belügyminisztérium gyorsan reagált, hivatalos álláspontban tagadta ennek valóságtartalmát, s ugyanakkor felhívta az állampolgárok figyelmét arra, hogy a nyilvánosságra került szöveg mindössze egy „vázlat”, amellyel dolgoznak a hatóságok.

A legrosszabb forgatókönyvre is felkészültek, de kérik a lakosságot, hogy a megbízható csatornákat és a hírügynökségi jelentéseket kövessék, azokat vegyék figyelembe, minden körülmények közepette betartva az előírt szabályokat, amelyekre az önkormányzatok és minden helyi szerv is figyelmeztet.


Boldogkői Zsolt – Fotó: Facebook

Boldogkői Zsolt (1961) molekuláris biológus, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára. 

Számos jelentős tudományos publikációja mellett 2012 óta elsősorban azzal szerzett magának országos hírnevet, hogy különböző portálokon és nyomtatott sajtóorgánumokban, a médiában és különböző konferenciákon rendszeres ismeretterjesztő tevékenységet folytat az orvostudomány területén fellelhető áltudományos nézetekről.


A Magyar Hang józan és visszafogott hangnemű interjút közöl, amelyben Boldogkői Zsolt professzor többek között a Covid-19 lehetséges ellenszeréről, a járvány várható lefutásáról, illetve az ide kapcsolódó hajmeresztő összeesküvés-elméletekről is megszólal, tagadva a hajmeresztő összeesküvés-elméleteket… Tovább

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Élő Székelyföld Munkacsoport

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.