EGY FALATNYI ERDÉLY – Szép karácsonyi ajándék

Ez nem csupán egy könyv, hanem egyúttal egy csodálatos utazás az erdélyi emberek érzelmekben és szépségekben gazdag világába. Az antológiába a világ különböző részein élő, erdélyi származású szerzők írásait gyűjtötték egybe. A kötetet már több európai és tengerentúli nagyvárosban is nagy sikerrel mutatták be.

Most lepje meg szeretteit kedvezményesen 2500 Ft-os ajánlott támogatói áron, a készlet erejéig!

A magas tipográfiai igénnyel kivitelezett, kemény táblás, műnyomó papírra készült, színes kiadvány több mint 160 oldalas.

Az antológia szerzői

Lakó Péterfi Tünde, Bölöni Domokos, Kuti Márta, Szilágyi Perjési Katalin, Telchné Dancs Rózsa, Vetési László, Kercsó Alpár, M. Simon Katalin, André Ilona-Ibolya, Barta László, Bartha Terézia, Beke Ernő, Benczi Boglárka, Berekméri Edmond, Dr. Bige Szabolcs Csaba, Dr. Csuták János, Fekete Erzsébet, Halász Gizka, Kátai István, Kilin József-Attila, Kósa Márta, Nagy Szende-Mária, Ozsváth Sándor, Ősz P. Zoltán, Perczel Papp Ibolya, Réthy Margit, Ruszka Zsolt, S. Bálint Mária, Szente Csaba János és Szilágyi Mihály.

A könyvet a világ bármely országába elpostázza szeretteinek a Kiadó. Hogy karácsonyig a fa alá kerüljön ez a szép ajándék, kérik, vegyék fel a kapcsolatot az Erdélyi Magyarokért Közhasznú alapítvány irodájával az alapitvany@erdelyimagyarok.com e-mail címen!

Személyesen Budapesten és Marosvásárhelyen juthat hozzá az “egy falatnyi Erdély” antológiához. Az átvétel és a kifizetés módjáról ugyancsak a fenti villámposta-címen kérhetnek eligazítást az érdeklődők.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.