KISSOLYMOS – Művelődésszervezők szakmai találkozója

Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont szakmai találkozót szervez kultúrigazgatók, a közművelődésben szerepet vállaló civil szervezetek képviselői számára Kissolymosban 2019. november 27-én, szerdán. A program nyitott azok számára is, akik még nem kapcsolódtak be a közös munkába, és tájékozódni szeretnének a vidéki közművelődés és az együttműködés új lehetőségeiről.

A nap programja: 9–10: gyülekezés, regisztráció, 10–11.30: bemutatkozás, ismerkedés, a résztvevők rövid beszámolója tevékenységükről; 11.30–12.00: Románandrásfalva és Újszékely község tárgyi és szellemi örökségének bemutatása, a közművelődés szervezői és fontosabb eseményei, előadók Kardos Ibolya kissolymosi iskolaigazgató, Orbán Erika Gabriella újszékelyi iskolaigazgató; 12.00–12.20: szünet; 12.20–13.00: A Forrásközpont és a vidéki művelődésszervezők együttműködésének lehetőségei (események, programok, tervek); 13.00–14.00: Könyvbemutató: Gyertek haza, ludaim (udvarhelyszéki gyermekjátékok).

Az esemény helyszíne a kissolymosi művelődési ház. A Hargita megyei érdekelteknek a részvétel ingyenes. előzetes bejelentkezés a Forrásközpont 0266-214440-es. telefonszámán, illetve a buzoganyarpad@yahoo.com levélcímen november 25-én 12 óráig. A rendezvény partnere Románandrásfalva község Polgármesteri Hivatala.

A Forrásközpont közlése nyomán

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.