SIKLÓD – III. Sóvidék Népviseletben

Hasonlóan a korábbi években – Atyhában, illetve Szolokmában – megszervezett programokhoz, idén Siklódon tartunk a megszokott forgatókönyv szerint találkozót, amelyre sok szeretettel várjuk a tájegység és a szomszédos települések képviselőit, illetve szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Meghívást kapnak: Szencsed, Fenyőkút, Pálpataka, Korond, Atyha, Alsósófalva, Felsősófalva, Parajd, Szováta, Sóvárad, Kibéd, Makfalva, Szolokma, Küsmöd és Etéd képviselői. Településenként ajánlott a legalább 4-8 személyes jelenlét.

A Székelyudvarhelyről induló érdeklődőket autóbusszal szállítjuk oda-vissza.

Gyülekezés a siklódi kultúrotthon előtt 2019. június 29-én, szombaton 10.00 órakor, ahonnan a csoportok ökumenikus istentiszteletre vonulnak a helyi református templomba, majd azt követően a kultúrház nagytermében zajlik a program.

A III. Sóvidék Népviseletben nevű találkozó támogatója a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI), fővédnöke Szász Jenő, az NSKI elnöke.

A részletes programot a továbbiakban közöljük.

Ebben a témában június 17-én, hétfőn 10.00 órakor tartunk sajtótájékoztatót Székelyudvarhelyen, a Városi Könyvtár Látvány és Hangzóanyag Tárában.

Érdeklődni a (+4)0743815149-es telefonszámon lehet. Írjanak nekünk a simo.marton@gmail.com címre, illetve figyeljék a kapcsolódó információkat a helyi és elektronikus sajtóban (Hargita Népe, Hargitanepe.eu), valamint honlapjainkon (www.eszm.ro. Eloszekelyfold.info, Eloszekelyfold.com).

Kapcsolódó

 Szolokmai áradás

A zöld ág reménységgel biztat Atyhában

Simó Márton/ Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.