AJÁNDÉKOZZON KÖNYVET SZERETTEINEK – Járványkor is hű útitárs a könyv – FRISSÍTVE!

Egy író nem ír ki mindent egyszerre magából. Csak adagolja az emészthető tudást. Lassan, mértékkel, hogy az olvasót ne érje váratlanul, ne temesse maga alá a temérdek bölcsesség. Mert attól kezdve, hogy kinyitotta a regényt, neki kell értelmeznie, magában helyet készítenie, befogadnia, elrendeznie, hasznosítania a benne foglaltaknak. Az író elengedte szellemi gyermekét, hadd járja a maga útját.

A könyv így nem puszta termék, árucikk lesz, hanem adathordozó, értékközvetítő, az író „lemenője”, aki esszenciákat ad át a következő nemzedéknek. Megtermékenyít, éltet, felcsigáz, irányt mutat, ösztönöz. A regényről és a szerzőről további információk ITT olvashatók!

A HELY- ÉS SORSKERESÉSRŐL SZÓLÓ REGÉNY MEGVÁSÁROLHATÓ!


Ugyancsak a közelmúltban látott napvilágot a Mi, székelyek és román barátaink című könyv magyar változata – megbízható partnereinknél – Székelyudvarhelyen az Árnika és a Bagolyvár könyvesboltban, a Corvina üzlethálózatában, illetve Sepsiszentgyön, a LibriM könyvudvarban már megvásárolható. Ára 49 lej. Az ország – azaz a mai Románia – területén postai megrendeléseket teljesítünk, illetve vállaljuk a futárszolgálatok segítségével történő kézbesítést is.

A futárcégek díjszabása változó, kb. 10-15 lej többletköltség tevődik rá az alapárra.

Keressenek minket a (+4)0743-815149-es számon – amennyiben nem tudunk azonnal válaszolni -, írjanak sms-t! A rendelések feladhatók az aszekelyhaz@gmail.com villámposta címen is.

szekely


FRISSÍTVE (1.)

Időközben elkészült a román fordítás is, amely ugyanolyan áron, ugyanazokkal a feltételekkel vásárolható meg.

Író-olvasó találkozókat szerveztünk Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Budapesten, Kolozsváron és Nagyenyeden.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.