ANGYALOK A MEZŐSÉGEN 2018

Decemberben – sorrendben immár nyolcadik alkalommal – karácsonyi ajándékokkal, tartós élelmiszereket, játékokat tartalmazó csomagokkal és sok-sok szeretettel járják be a mezőségi magyar szórvány és a Székelyföld eldugott falvait az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány önkéntesei. Ez a jótékonysági program folytatódik, idén is szerveznek karácsonyi akciót.

Több tucat civil aktivista kitartásának hála, hogy még a legfélreesőbb településekre is el tudtak jutni, hogy személyesen adhassák át csomagjaikat a nehéz sorsú családok, idős nyugdíjasok és a gyermekotthonok, bentlakások számára.

Pénzadományok jóvoltából olyan ajándékokat tudnak összeállítani, amelyek életkornak és szükségletnek megfelelően kézzelfogható segítséget nyújthatnak.

Amit és amire gyűjtenek: tartós élelmiszerek (cukor, olaj, liszt, rizs, száraz tészta, konzervek, tea, kávé, kakaó, konzervek…), tisztítószerek és tisztálkodási szerek (mosószer, mosogatószer, szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém…), édességek (csokoládé, cukorka, kekszek, szaloncukor…), játékok (készségfejlesztő, társasjáték, plüssök, babák, lego…).

Pénzbeli adományokat az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány erre a célra használt számlaszámán tudnak fogadni: 10700488-66317874-51100005 (CIB Bank Zrt.).

Technikai részletekkel, önkéntesként csatlakozással, vagy bármilyen információval kapcsolatban az alapitvany@erdelyimagyarok.com címen, vagy a +36 30 7555 877 telefonszámon várják az érdeklődőket!

EMKAlogo

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.