MÜTF – Felvételi 2018

A székelyudvarhelyi Magyar Termék Nagydíjas és Diákbarát Intézmény díjas Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) Oktatási Központ immár húsz éve az erdélyi magyar oktatás szerves része, a székelyföldi magyar felsőoktatás és felnőttoktatás székelyudvarhelyi pillére, vállalati kapcsolatai révén pedig a székelyföldi gazdaságfejlesztés egyik fontos szereplője.

Az oktatási központ egy igazi ernyőszervezetté nőtte ki magát, amely többek között több magyarországi felsőoktatási intézmény képzéseit teszi elérhetővé. Ez az intézmény a korábbi évek jelentkezési arányszámait, valamint a vonzáskörzetében jelenleg zajló gazdasági-társadalmi elvárások trendjeit figyelembe véve állította össze a 2018-as képzési ajánlatát is. Minden képzést a munkaerőpiac elvárásaira építve, a helyi gazdaság, a helyi emberek igényeire ad választ.

DSC07633
Ballagnak a 2018-ban végzett hallgatók – Fotó: Simó Márton

A székelyudvarhelyi gyakorlatorientált képzések nagy előnye, hogy az oktatás magyar nyelven, tömbösített formában, hétvégén történik, tehát nem olyan nagy akadály, ha valaki már dolgozik és/vagy családja van. Az oktatók anyaországiak és helyiek. A képzéseket a magyar állam is fontosnak tartja, finanszírozást biztosít az itt tanuló hallgatók számára – így idén is számos (90) ingyenes hely áll a hallgatók rendelkezésére.

Idei jelmondatunk: Megéri. Megérik. MÜTF

További információk az intézmény honlapján olvashatók: www.mutf.ro.

Nyári jelentkezés: 2018. július 4. és 25., őszi jelentkezés: szeptember 3. és 13. között.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.