Régi-új helyszínen az EMI-tábor

Egyetlen év sem telhet el EMI-tábor nélkül! Így az idén is megszervezésre kerül az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) legnagyobb éves rendezvénye. A július 18-22. között tartandó EMI-tábor életében a legnagyobb változás, hogy visszaköltözik a rendezvény eredeti helyszínére a Gyergyószentmiklós mellett található „4-es Kemping” területére.

EMIT2015_Sorban A Ors_Kilyen Zsolt

„Sok munka vár még ránk az új helyszínen, de biztos vagyok benne, hogy csapatunk akár csak eddig is könnyedén megbirkózik ezekkel az akadályokkal. Reményeink szerint az új helyszínen még ideálisabb feltételeket tudunk biztosítani majd a táborozóknak. Idén is az EMI-táborban a már megszokott színes programkínálattal várunk mindenkit, a legkisebbektől a legnagyobbakig.” – üzeni Sorbán Attila Örs az EMI-tábor főszervezője.

A Tábor az elmúlt évekhez hasonlóan most is megőrzi a hagyományos, értékközvetítő jellegét. A 14. EMI-táborban is, előadásokat követhetnek nyomon az érdeklődők, amelyek múltunkról, jelenünkről és jövőnkről, a magyarság és székelység lehetőségeiről, önrendelkezéseiről fognak szólni. Ugyanakkor számos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a táborozóknak: lesz íjászat, borkóstoló, táncház, koncertek, buli, az egész kicsiket pedig a gyereksátor várja. A programkínálatunk folyamatosan bővülni és frissülni fog.

EMIT2015_csutortok_hogyan tovabb_Kilyen Zsolt

Az EMI szervezőcsapata azon dolgozik, hogy minél színesebb és egyedibb programokkal tegyék teljessé a táborozók nálunk eltöltött napjait. A programokat folyamatosan töltik fel a http://www.emitabor.hu honlapra és a rendezvény Facebook oldalára.

EMI-tabor 15-08-05_Foto Holinka Botond
Az Arany Griff Lovagrend bemutatója – felvételeink a 2016-os és 2017-es EMI-táborok idején készültek

Az EMI-tábor szervezőcsapata közlése nyomán

Élő Székelyföld Munkacsoport

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.