Programokban gazdag hétvége következik

A hétfői megemlékezést követő napokban kulturális, környezetvédelmi, valamint sporteseményekre várják az érdeklődőket a Székely Anyavárosban. Az Udvarhely Napok pörgős hétvégéjén pedig tematikus sátrakkal, finom falatokkal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, esténként pedig fergeteges koncertekkel örvendeztetik meg a városlakókat, a környékbelieket, a vendégeket, de a testvérvárosi delegációs csoportokat is.

A Sétatéren, azaz a Városi Parkban ismételten felállítják a helyi termelők és kézművesek sátrait, a bor- és gasztro-sátrakat, valamint a tematikus sátrakat, amelyek önálló programkínálattal várnak mindenkit.

A minifocipálya színpadán pedig olyan neves fellépők koncertjein bulizhatunk együtt, mint Deák Bill Gyula, Anna and the Barbies, Honeybeast, Szabó Balázs Band, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Shadows vagy a Transylvanium. S bár épp csak lejárt a Király Gyermeknap, a kicsikre is gondoltak, ők a Karaván és az Iszkiri koncertjein ugrálhatnak, de várja őket több sátor is számtalan programmal.

A fellépők, valamint a sátrakban programot vállalók, de még a gasztroutcába vagy a borsarokba berendezkedni készülő vendéglátósok is készülődnek. Hangolódjunk mi is erre! Emlékezzünk, ünnepeljünk, találkozzunk, színezzük ki újra a várost!

A műsorfüzet ITT böngészhető!

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.