Előadás az erdőgazdálkodásról -SZÉKELYUDVARHELY

Az Agora Fenntartható Fejlesztési Munkacsoport, partnerségben a Zetelaka Erdőrendészeti Hivatallal és a Nagyküküllő Közbirtokossági Unióval június 5-én, 19.00 órától nagy szeretettel meghívja az érdeklődőket dr. Gálhidy László, a WWF Magyarország Erdővédelmi program vezetőjének előadására. A Természetközeli erdőgazdálkodás címmel tartandó előadás révén korunk egyik legnagyobb kihívásába kaphatunk betekintést éspedig arra, hogy meddig a miénk az erdő?

Az előadás helyszíne a Székelyudvarhelyi Városháza Szent István terme.

Ez az előadás része a Fedezd Fel a Hargitádat! című projektnek, amelyet a Zöldövezet program keretében a MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány is támogat. Kapcsolattartó Kádár Tibor-Sándor 0745069484

Az előadás beleilleszkedik abba az erőfeszítésbe, amelyet a Zetelaka Erdőrendészeti Hivatal és a Nagyküküllő Közbirtokossági Unió annak érdekében tesz, hogy közösségeink erdőgazdálkodása fenntartható legyen a változó környezeti viszonyok között is, hozzájárulva ezzel elsősorban a környezeti biztonsághoz, amelynek jelentős tényezője erdeink ökológiai egyensúlya.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.