Ingyenes autóbusz a MÁRIA ÚTON zarándokolóknak

Vasárnap, május 13-án reggel 7 órakor autóbusz indul Csíkszeredából Parajdra, az Erőss Zsolt Sportaréna elől azon zarándokok számára, akik a Mária út utolsó száz kilométerét gyalog szeretnék megtenni Csíksomlyóig. Amint arról korábban beszámoltunk, az Erdélyi Mária Út aktivistái Hargita Megye Tanácsával, az érintett önkormányzatokkal és helyi civilekkel együttműködve új Mária Út-szakaszokat jelöltek ki Udvarhelyszéken, amelyen gyalogosan, lóháton és kerékpárral haladhatnak a vállalkozó kedvű zarándokok.  

MariaUt2

A szervezők ugyanakkor lehetőséget szeretnének kínálni azoknak is, akik iskolai, munkahelyi, illetve egyéb elfoglaltságaik miatt most nem tudnak egész héten zarándokolni, de szeretnék a vasárnapjukat egy szép és tartalmas programmal eltölteni, akár a családjukkal, illetve barátaikkal együtt. Vasárnap este a zarándokokat az autóbusz Etédről visszaszállítja Csíkszeredába.

Aki csatlakozni szeretne annak nincs más dolga, mint hogy reggel 7 órakor legyen ott az Erőss Zsolt Sportaréna előtt Csíkszeredában, a zarándokútlevéltől kezdve minden további szükséges formaság Parajdon, az indulás előtt megoldható.

A részvételi szándékot a 0736-883805 telefonszámon jelezzék Köllő Izabellánál. Helyfoglalás a jelentkezések sorrendjében történik.

maria_ut_zoldhatterlogo_2

További hasznos információkat itt olvashat az érdeklődő:

http://100km.mariaut.ro/

https://www.facebook.com/100km.mariaut.ro

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.