KONFERENCIA ZETEVÁRALJÁN

Ma még lehet jelentkezni az idén kétnapos, a III. A hagyományos székelyföldi építészet esélyei a 21. században című konferenciára, amelyet a Zetavár Panzió és Kempingben szervezünk. Az első napon előadásokat és kerekasztalt tartunk, a második napon pedig szakmai kiránduláson vehetnek részt az érdeklődők.

utcakep_abasfalvan1
Utca Abásfalván

A programokhoz egyszerű külső érdeklődők, civilek, vállalkozók, építészek, lelkészek, diákok is csatlakozhatnak, akik nem előadók, nem szakemberek valamely kapcsolódó szakterületen, hanem „csak” magukénak érzik azokat a problémákat, amelyekkel a Székelyföldön szembesülünk, amikor meg kívánjuk őrizni a hagyományos építészet értékeit, illetőleg úgy újítanánk fel, úgy építkeznénk, hogy illeszkedjünk az adott környezethez. Úgy az első, mind a második napra fogadunk még jelentkezéseket.

Azok az érdeklődők, akik pénteken szeretnének jelen lenni 30 lejes áron rendelhetnek ebédet , az elszállásolás helyben egy éjszakára 70 lej. A második napon 50 lej a részvételi díj, amely tartalmazza a múzeumi belépőket és az ebédet Miklósváron. Mindkét helyen kérhető vegetáriánus menü is.

Jelentkezni, szolgáltatásokat megrendelni a szervezőknél lehet, a 0743-815149-es telefonszámon, illetve a simo.marton@gmail.com elektronikus levélcímen legkésőbb április 18-án este 8 óráig.

DSC05034.JPG

A konferenciát idén is az Élő Székelyföld Egyesület és Munkacsoport szervezi, partnerségben a Hargita Megyei Tanács által fenntartott Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközponttal.

Forraskozpont_logo_HR_haromnyelvu

Simó Márton/ Élő Székelyföld Munkacsoport

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.