MOLNÁR VILMOS – Udvarhelyen és Keresztúron

A Csíkszeredában élő írónak a közelmúltban jelent meg új kötete a BookArt Kiadónál. A legfelső stáció, “szertelen történetek és rendhagyó mesék” gyűjteménye, amelyek az utóbbi években keletkeztek. Hogyha vannak, s bizonnyal vannak stációk az írók életében, akkor a kötetek mindig valamiféle állomások. Terhet hordoz az alkotó, és amikor összegyűlt annyi munka, hogy kicsit “belefáradt” – vagy talált hozzá alkalmas kiadót – , akkor a kötetek közelgő megjelenése ürügyén jól esik kicsit pihenni és szétnézni, előre tekinteni az újabb feladatok környékére, és vissza az eltelt, letudott, elvégzett pályaívre. Aztán jön a kiadó és annak rendje-módja szerint megjelenteti a könyvet és elhelyezi a piacon, meg az olvasói polcokon… 

molvil_szentgyorgy
Molnár Vilmos Sepsiszentgyörgyön – a felvétel a Bod Péter Megyei Könyvtár honlapjáról való

Molnár Vilmos kötetét kedden, április 10-én 18.00 órától kezdődően mutatjuk be Székelyudvarhelyen a Városi Könyvtár Látvány- és Hangzóanyag Tárában (Kőkereszt tér 2.), másnap, szerdán, április 11-én pedig, ugyancsak 18.00 órától, Székelykeresztúron, az Unitárius Egyházközség gyülekezeti termében (Orbán Balázs u. 12.) találkozhatnak az olvasók a szerzővel. A szerzőt és munkásságát Simó Márton író, újságíró, szerkesztő méltatja. Az estet követően Molnár Vilmos dedikálja új és régebbi köteteit.

A találkozókon jelen lesz Hajdú Áron, a BookArt Könyvkiadó tulajdonosa, aki szól az általa vezetett könyvműhely tevékenységéről és ismertet néhányat a friss munkákból.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Ez a két rendezvény az Élő Székelyföld Munkacsoport (ÉSZM) kezdeményezésére, a Bibliofil Alapítvány, valamint a Székelykeresztúri Unitárius Egyházközség közreműködésében valósul meg.

Élő Székelyföld Munkacsoport 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.