NEM BABRA MEGY A JÁTÉK!

Láttam Irakban, hogy milyen súlyos következményei lehetnek egy-egy döntésnek! Néhány száz fiatalnak a kezébe, idegen hatalmak nem csak számítógépet, hanem pénzt, Toyota-terepjárókat és éles lőfegyvereket adtak, és ők elkezdtek tüntetni és lázadni a kormány ellen, akárcsak száz évvel ezelőtt Leninék…

A számítások akkor is, most Irakban is bejöttek, ez a biológiai fegyver hihetetlen eredményességgel, néhány hónap alatt megszülte az Iszlám Államot. Sajnos, a politika nagymesterei kezéből a sok egyszerű, felfegyverzett ember kicsúszott, és tömegmészárlások, kimondhatatlan pusztítások által egy virágzó országot középkori nyomorba taszítottak.

csaba_testver1

Akik a fegyvereiket eladták, vagy a politikai céljaikat megvalósították, azok jól jártak, az eszköz-emberek nagyobb része azonban már a tömegsírokban nyugszik, s akik megmaradtak, azok szülőföldjükön nyomoroghatnak, testi, lelki sebeikre keresve a gyógyulást. Végtelenül szomorú ez a forgatókönyv!

toyota-kicsi
Vajon miféle álmok felé?

Természetesen, hogy annak, aki az erdőben jár, tudnia kell, hogy prédára leső vadak is vannak a térségben, ezért vigyázzon magára! Én azonban hiszem, hogy ezek a vadaknál is rosszabb aljas emberek nem erősebbek, mint a jó szándék, amely mindannyiunk szívét mozgatja, ezért én imádkozom, hogy a józan emberi megfontolás, a higgadt, lépésről-lépésre való haladás jellemezze életünket.

Imádkozom, hogy ne játsszák át politikai kalandorok kezébe Európa, Magyarország, Románia vezetését a választási urnához járuló állampolgárok.

Ha a választásokkor a gyűlölet, a harag dönt helyetted, akkor a gonosz lélek döntött! Ha a bölcs, nyugodt mérlegeléssel kiválasztott, ha a lehető legmegbízhatóbb politikai partner mellett döntesz, akkor emberhez méltó döntést hoztál.

Egy térség, egy egész ország nem hazardírozhat, nem adhatunk közösen magunk felett hatalmat olyanoknak, akik nem merik felvállalni arcukat, akik másokat rágalmazva, bábokat taszigálva akarnak hatalomra jutni.

A józan ész erejében bízva,

Csaba testvér

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.