Huszonöt éves az UKKSZ

Az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetségének 25. születésnapja alkalmából gazdasági konferenciát és ünnepi gálavacsorát tartanak szombaton, november 25-én Székelyudvarhelyen. A múlt-jelen-jövő hármasát is érintve idézik fel a vállalkozók, milyen mértékben járultak hozzá a régió fejlődéséhez, az itt élő közösség jóllétéhez, és hogy milyen kihívásokat, innovatív lehetőségeket tartalmaz számukra az eljövendő.

A kutatási eredmények, trendek bemutatásán túl kisfilm, vállalkozói díjak átadása, jótékonysági bor rulett, koncert és még sok-sok meglepetés színesíti a vidám estet.

A Vérünkben van a vállalkozás?! És a jótékonyság is? című konferencia 15 óra 30 perc és 19 óra között zajlik a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal Szent István-termében (a részvétel ingyenes, regisztráció szükséges a http://www.ukksz.ro/25eves oldalon). Ezt követően 19 órától születésnapi gálavacsorára várják az érdeklődőket a székelyudvarhelyi Küküllő Szálloda éttermébe. Az ünnepi est folyamán fellép a Humorfesztivál első helyezettje, András Előd stand-up-os, koncertezik a Friday Rehab együttes, lesz jótékonysági bor rulett és még sok egyéb meglepetés.

A részvétel UKKSZ tagoknak és hozzátartozóiknak 100 lej/fő, nem UKKSZ tagoknak 150 lej/fő, regisztrálni a http://www.ukksz.ro/25eves oldalon kell.

Az UKKSZ 25. évfordulójának társszervezője a Nemzetstratégiai Kutatóintézet, partnerei Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.