EUROBÁBEL – London, az olvasztótégely

Néhány évvel ezelőtt, amikor Tárkányi István református teológus neve fölbukkant a MaghiaRomânia nevű interetnikus blog szerkesztői között, magunk sem gondoltuk volna, hogy hamarosan az egyik legolvasottabb román napilap, az Adevărul blogterében látjuk viszont az írásait. Mifelénk még mindig meglepő, ha egy lekész közéleti témákkal rukkol elő prédikációs gyűjtemény helyett. Tárkányi István publicisztikái jellemzően a román-magyar viszony kérdéskörét feszegetik, véleményét azonban a multikulturalizmus, integráció vagy bevándorlás témakörében sem rejti véka alá.

Tapasztalatait közvetlen módon szerzi: jelenleg a Suffolk megyei Ipswichben él és munkaelosztással foglalkozik, de volt idő, hogy ottlétének anyagi fedezetét kétkezi munkával teremtette elő.

A Györkös Mányi Albert Emlékház Nyitott szemmel című beszélgető sorozatának 6. évadját a vele folytatott beszélgetéssel nyitja, amelyben egyebek mellett a Brexit árnyékában élő kelet-európai munkavállalók felemás helyzetéről is beszámol.

A 2017. szeptember 28-án, csütörtökön, 18.30 órakor sorra kerülő, EUROBÁBEL – London, az olvasztótégely című beszélgetés házigazdája Laczkó Vass Róbert, aki egyben a sorozat társszervezője is.

Mindenkit sok szeretettel várnak!

EMKE_logo

emkegyorkoshaz@yahoo.com
Kós Katalin: (+40) 0766 294646, Vincze László: (+40) 0744 699616
400015 Cluj/Kolozsvár, str. Republicii/Majális u. 5.
http://www.emke.ro
http://www.facebook.com/emkegyorkoshaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.