Időbankosok találkozója

Jó lenne újra találkozni, ismét egymás szemébe nézni és eredményeképpen még egyszer serkenteni a társaságot arra, hogy fejlesszék tovább az Időbankosok közösségét-értük és másokért… Itt az idő! Megszületett tehát egy következő találkozó igénye, amelyet újítónak képzelünk el, és amelybe az új ötleteket is szívesen beépítjük.

Bejelentjük ez alkalommal, hogy nagy lépés előtt állunk: javasoljuk bevezetni a fizikai Terméket!

Arra bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön el erre a vásáros, piacos jellegű Időbankos találkozóra, amelyre 2017. augusztus 31-én, csütörtökön, délután 18.00 órakor a Civitas Alapítvány székhelyén kerül sor.

Arra kérünk, hogy ez alkalommal hozzatok magatokkal minden olyan terményt, tárgyat, szolgáltatást, amelyet szívesen megosztanátok, elcserélnétek más Időbankos tagokkal termékre, szolgáltatásra, és természetesen Időpontra.

Hozható termények, tárgyak alatt értendő minden, saját vagy a család által történt előállítású zöldség, gyümölcs, gyógynövény, gabona, hús, tej és az ezekből feldolgozott mindenféle élelmiszeripari termék. Fontos tehát, hogy saját legyen. A mezőgazdasági termékeken és táplálékokon túlmenően kívül viszont kézműves termékeknek, alkotásoknak is lesz most egy seregszemléje! Pld. a kézzel készített tárgyak is pl. szőttes, varrottas, gyöngyök, szappanok, olajok, kencék, s egyéb általatok készített használati- illetve dísztárgyak, festmények, szobrászati alkotások, stb. A paletta nincsen kimerítve.

Ha ez alkalommal nincs mit hozzál, akkor is gyere el a találkozóra, hozd magaddal ötleteidet, felajánlott és igényelt szolgáltatásaidat. És főleg hozzál magaddal új embereket, hiszen csak így lehet fejlődni.

Kiemelten várjuk erre a találkozóra Időgazdáinkat is, akikkel szeretnénk megbeszélni a folytatást..

Kulcsár Orsolya és Kis Zoltán projektgazdák

www.idobank.ro

idobank2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.