IV. Székelyföldi Könyvnapok

Az Élő Székelyföld Munkacsoport – a Hargita Népe napilappal és a székelyudvarhelyi Városi Könyvtárral karöltve szervezett – IV. Székelyföldi Könyvnapokat ismételten kihozza a Szent István-napi ünnepség forgatagába. Így szombaton és vasárnap 11.00 és 13.00, illetve 16.00 és 18.00 óra között kötetlen beszélgetésre és dedikálásra várják az érdeklődő olvasókat olyan udvarhelyszéki és székelyföldi szerzők, mint Lőrincz József, Balázs Árpád, Simó Márton, valamint a Hargita Kiadóhivatal és a Székelyföld című folyóirat munkatársai.

Esténként 19.00 és 21.00 óra között pedig a Szentimre utca 2. szám alatti Könyvmoly Antikvárium udvarán folytatódnak a dedikálások.

A rendezvény még nyitott, augusztus 15-ig fogad kiadókat, szerzőket és könyveket. Jelentkezni a (+4)0743-815149-es telefonszámon, illetve a simo.marton@hargitanepe.ro villámposta-címen lehet.

Székelyudvarhelyen idén a Szent István napokat augusztus 19-20-án, szombaton és vasárnap tarják, ennek programjai sorába illeszkednek a IV. Székelyföldi Könyvnapok dedikálásai és író-olvasó találkozói.

A szerző felvétele.

Simó Márton

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.