Duna Nap Torockón

2017. június 10-én, szombaton 10.00 órától 23.00 óráig tart a IV. Duna Nap Torockón, Erdély jól ismert településén. Szervezője a Duna Médiaszolgáltató, a helyszín a térség sikeres kulturális központja, a főtérhez közeli Duna-Ház. Az idei eseményt hagyományosan a nemzeti összetartozás napjához közel eső hétvégére időzítették a szervezők.
A változatos zenei és népzenei meg néptáncműsorok mellett gyermekprogramokkal (kézműves foglalkozások, népi játékok, népdal és néptánc tanítás), népszerű fellépőkkel várják az érdeklődőket, egész napos kikapcsolódást és színvonalas szórakozást kínálva.
13.00 órától az erdélyi magyar kiadók könyvbemutatói teszik színesebbé az odalátogató érdeklődők programját a Kriterion Könyvkiadó szervezésében.

Az erdélyi magyar könyvmustra keretében a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont is bemutatkozik legújabb kiadványaival. A székelység története, Az élet íze, az Orbán Balázs szemével, valamint a Székelyföldi népviseletek Haáz Ferenc Rezső képein című kiadványokat P. Buzogány Árpád közművelődési szakember, a Hargita Megyei Hagyományérzési Forrásközpont munkatársa mutatja be. A Forrásközpont fent említett és korábban megjelent köteteit a helyszínen is meg lehet megvásárolni.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak Torockóra. A IV. Duna Napon minden rendezvény ingyenes.

A Forrásközpont közlése nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.