E-hulladék gyűjtési akció

Újabb nagyszabású háztartási elektronikai és elektromos hulladékgyűjtési-akciót szervez a RoRec és a Polgármesteri Hivatal Székelyudvarhely négy pontján. Május 20-án, szombaton. 10.00 és 17.00 óra között megszabadulhat a lakosság elavult vagy már javíthatatlan háztartási felszereléseitől és gépeitől – ide értendő bármilyen készülék, amely árammal vagy elemmel működik – , a következő gyűjtőpontoknál: Digital 3 (volt Olympia mozi) előtti parkoló, a Tamási Áron és a Megálló utca kereszteződése (kicsi vasútállomás), a Horizont üzlet előtti parkoló (Tábor negyed), a Kaufland áruház parkolója.

A gyűjtési akció végén, 17.30 órától tartják a Kaufland parkolójában felállított sátornál a RoRec és a Polgármesteri Hivatal közös szervezésében a gyűjtőpontoknál átvett, kisméretű elektronikai hulladék ellenében kiosztott tombolaszelvények sorsolását.

Ajándékutalvány

A nagyobb méretű leadott készülékekért ajándékutalvány jár az ügyfeleknek, amelyek a kijelölt üzletekben beválthatók. (Az egészben leadott fagyasztóládákért, hűtőszekrényekért 20, az épen leadott mosó- és mosogatógépekért, ruhaszárítókért és légkondicionálókért ugyancsak 20, illetve minden más 30 kilogrammnál nagyobb tömegű készülékért 10 lej értékű utalványt adnak.)

Címkép: archív felvétel egy korábbi kampányról – Fotó: RoRec.

Forrás: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatal Sajtóiroda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.