Virágkiállítás és vásár – Székelyudvarhelyen

A magyarországi Assa Divi Kft. és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala szervezésében nyílt meg csütörtökön a Küküllőparti Dísznövény kertészeti kiállítás és vásár. Ezt a hagyományossá vált programot immár tizedik alkalommal szervezik meg a székely anyavárosban.

A négy napos – inkább fesztivál jellegű – rendezvénynek ezúttal, az elmúlt évekkel ellentétben, nem a Dávid Ferenc tér, hanem a székelyudvarhelyi Városi Park ad otthont, amely már az a megnyitó alkalmával otthonosabbnak és megfelelőbbnek tűnt, mint a korábbi helyszín.

Az eseményen rengeteg egynyári és évelő virág közül válogathatnak a látogatók, de jelen lesznek a helyi kézművesek is, valamint a kulturális programok se maradnak ki a programból. A május 11. és 15. között nyitva tartó kiállítás csütörtök délutántól várja az érdeklődőket. A program szerint ezúttal a néptánc-csoportok és iskolás gyerekek fellépése mellett különböző divatbemutatókra, valamint vasárnap szépségversenyre is sor kerül.

tancosok

Mind a négy nap mesekert, gyerekfoglalkozás várja a kicsiket. A dísznövény kiállítás és vásár naponta 9 és 20 óra között látogatható. A rendezvényen május 11-én és 12-én, 10.00 és 16.00 óra között osztják ki a Virágos Székelyudvarhely programba bekapcsolódóknak a virágokat, amikkel megszépíthetik balkonjaikat, ablakaikat.

polo

Fotók: ifj. Simó Márton

Forrás: Príma Rádió, Polgármesteri Hivatal Sajtóosztály 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.