Az első 2016-os Mélymagyar vendége – Kövér László

Kövér László, az Országgyűlés elnüke (Fotó: Europress/AFP
Kövér László, az Országgyűlés elnöke (Fotó: Europress/AFP

A magyar parlament elnöke egyebek között beszélt az őt ért támadásokról is. A házelnök nőkkel kapcsolatos kijelentése elképesztő lavinát indított el a balliberális oldalon, valamint a „véleményterroristák” között. A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy egy 30 éve aktuális problémát említett meg a Fidesz-kongresszuson. Leszögezte: ma nincs fontosabb dolog, mint a népesedési helyzet, erre a migrációs válság külön ráirányította a figyelmet. A személyeskedésekről szólva Kövér László úgy fogalmazott, a magyar politika sajnálatos módon 25 év óta nem tud kikeveredni abból az alantasságból, amibe a bolsevizmus keverte, vagyis a baloldal semmilyen más véleményt nem tűr el a sajátján kívül, s aki mást fogalmaz meg, azt megpróbálják erkölcsileg kiiktatni a szereplők sorából.

A 2016. január 1-én, 20.00 órától elhangzott beszélgetés igen sok tanulságos észrevételt is tartalmazott, amelyek összességükben akár egy felelős politikus évértékelőjeként is felfoghatók. A felvétel itt teljes egészében megtekinthető.

Az Országgyűlés elnöke szerint vagy el lehet hitetni az emberekkel, hogy gyermek nélkül nincsen jövő, vagy pedig egyáltalán nincsen jövő. A Kovács Ákos zenész kijelentései után elindult lavinával kapcsolatban elmondta: az ominózus multinacionális cég menedzsmentjében pontosan olyan emberek ülnek, akikkel azért nem lehet vitatkozni, mert ők nem vitaképesek, csak a gyalázkodásban gondolkoznak. A házelnök szerint ez a világ azért olyan, amilyen, mert a multik érdekei mozgatják. Az Országgyűlés elnöke Kovács Ákos zenész ügye kapcsán kijelentette: itt a kiváló lehetőség a nemzeti érdekű vállalkozó középosztály számára, hogy néhányan álljanak össze, és mondják ki: ők azzal nem értenek egyet, hogy valaki a véleménye okán retorzióban részesüljön, és ajánlják fel, hogy szponzorációs szerződést kötnek Kovács Ákossal.

Egy gondolat “Az első 2016-os Mélymagyar vendége – Kövér László” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.