Vox Karácsony (2.)

vox_csomag

Pár napja kezdte karácsonyi jótékonysági programját a székelykeresztúri Vox FM rádió és máris sikerekről számolhat be. Nem azzal a szándékkal teszi ezt közzé, nyilván, hogy máris lezárja a kampányt, hanem a helyes cselekedet bizonyossága örömével mondják a szerkesztőség munkatársai, hogy sötét világunkban mindig jótékony a szeretet fénye. A jó szó és a tett sosem elég.

A Vox FM levelét változtatások nélkül közöljük:

Kedves Barátaink!

Kis helyzetjelentést küldünk, hogy mi is történt a legutóbbi levelünk után, amiben szó volt a „Vox Karácsony” elnevezésű jótékonysági kampányunkról. Még aznap több – külföldi – telefonhívást is kaptunk cégektől, könyvkiadóktól, hogy valamilyen módon felkarolják a kezdeményezésünket.

Eddig a Napsugár Kiadó, a budapesti Oxford University Press, az Alexandra Kiadó, a Medúza Elektropont állt mellénk.

Azt kértük hallgatóinktól, írják meg, ki az a közelükben élő embertársuk, aki megérdemelné az ajándékot. Az idei karitatív felhívásunk abban is különbözik az elmúlt évekbeliektől, hogy nemcsak a fiatalokra, gyerekekre fókuszálunk.

Eddig sok szép élettörténetet bemutató levél érkezett a szerkesztőségünkbe; a rádió előtt található postaládánkat párszor már ki kellett üríteni – reméljük, ez így lesz egészen december 22-ig. (Csak győzze majd az Angyalka kisilabizálni azokat. 🙂

Adni jó, közösen tenni jót, még jobb – ezt bizonyosan megtapasztalhatták levélíróink is, hiszen szántak egy kis időt arra, hogy önzetlenül, más élettörténetét átgondolva, felvázolva megismertethessék az Angyalkával felebarátjuk sorsát, és biztos előre mosolyogtak magukban azon, milyen érzés lesz a megajándékozottnak, ha megjelenik nála a csomag. Mi „postások” is örülünk egy-egy szép levélnek, megható történetnek, szintén előre várjuk, mikor szállíthatjuk ki a meglepetést.

Örüljenek velünk, segítsenek embertársaikon! Karácsonyig folyamatosan hírt adunk az akcióról, támogatóinkról, a beérkezett levelekről a http://www.voxfm.ro honlapon, illetve a https://www.facebook.com/vox.radio/ közösségi portálunkon is.

Előre is köszönjük támogatását, amennyiben részt vállalnak a kampány sikeressé tételében!

Köszönettel: Vox FMvox-radio-hargita-line-srl_keresztur

Székelykeresztúr
office@voxfm.ro
http://www.voxfm.ro
004 0266 242 610
004 0749 236 654

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.