Imádkozzunk!

terrorista_galamb

Most adj Uram bölcsességet a hatalommal rendelkezőknek – írta ma reggel Böjte Csaba testvér – , hogy ne a vak gyűlölet, a kérlelhetetlen bosszúvágy, hanem a megfontolt, gyógyító szándék vezesse őket!

Imádkozzunk a világ békéjéért, az ártatlan áldozatokért, a szenvedő sebesültekért!

Itt megtekinthető a M1 híradójának összefoglalója: www.hirado.hu

Valami mérhetetlen gonosz uralkodik a Közel-Keleten, s a menekültekkel, migránsokkal együtt kellőképpen kiképzett és tökéletesre butított terroristák szivárogtak be az Európai Unióba, hogy tönkretegyék mindazokat az értékeket, amelyeket felhalmoztunk, s amelyek közepette élünk. Nem csak az értékeket, hanem a békénket és a biztonságunkat ássák alá a bűnözői szervezetek által irányított agymosott tudatlanok, akik öngyilkos merényletekre, s mindenre kaphatók, ami pusztít.

Olyan aljas eszmék terjengnek a világban, amilyenek a nyolcvan évvel ezelőtti fasizmus óta nem bukkantak fel. Az emberiség történelmének legsötétebb korszakait, a Római Birodalom végnapjainak idejét, a tatárjárás korát, a világháborúk vérpoklát idézik a kibelezett erkölcs által vezérelt tragikus események.

Vége van a gyáva és önfeladó liberalizmus korának. Európa csak kellő éberséggel maradhat fenn, s lehet méltó egykori önmagához.

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.