Képzés közművelődési szakembereknek

tanc

Hargita megyei kultúrotthonok igazgatóinak, települések kulturális felelőseinek, művelődésszervezéssel foglalkozó szakembereknek hirdet képzést Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont. Időpont: november 25-én, szerdán 10 órától a Forrásközpont székelyudvarhelyi székhelyén (1918. december 1. utca 9. sz., 2. em.).

Az intenzív képzés célja a vidéki szakemberek folyamatos elméleti és gyakorlati felkészítése, témakörei: önkéntesek beszervezése, projektötletek, célközönség szervezése, kulturális programok költségtételeinek összeállítása, pénzügyi terv készítése, az anyagiak előteremtése, pályázati útmutatás és elszámolás. Továbbá a Forrásközpont jövő évi programjaihoz való kapcsolódás lehetőségeiről is szó esik a közös beszélgetésen.

A szervezők biztosítják a képzés költségeit, tehát a részvétel ingyenes. A résztvevők 2015. november 18-ig jelentkezhetnek a következő elérhetőségeken: 0266-214440, office@hagyomany.ro (szükséges feltüntetni a nevet, elérhetőséget és az intézményt, amelyet képvisel).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.