A vándor hazajött – könyvbemutató Alsósófalván

farkas attila

Az Alsófalváról származó fiatalember, miután befejezte tanulmányait a Sapientia Egyetemen, merész döntést hozott: nekivágott a világnak. Konok, következetes székely lévén kezdettől fogva tudta, hogy mit akar. Dolgozni ment, hogy pénzt keressen. Nem akart kint ragadni, nem akart felszívódni, se beolvadni a nagy világtégelybe, hanem nyitott szemmel járt, bárhol vállalt munkát: legyen az az Egyesült Államok, Kanada, vagy Anglia. Tapasztalatait lejegyezve, könyvében most egy komoly és értékelhető keresztmetszetet nyújt át olvasóinak… – írja Böjte Csaba ferences szerzetes.

Jojj-vissza-vandor-hozd-vissza

Miközben Farkas Attila hazajött és újra megvetette itthon a lábát, azt látjuk, tapasztaljuk, hogy “tájidegen”, közel-keleti és afrikai emberek százezrei özönlik el Európát. És ennek a jelenségnek a végét nem is láthatjuk. Nagyon valószínű, hogy ez csak a kezdet…

Vajon hol a mi helyünk ebben a megbolondult világban? Vajon a gyökértelen és teljes más kultúrkörből való migránsoknak jut-e a művelt és gazdag Nyugaton hely?

Ami biztos: a mi helyünk itt van!

Sebestyén Péter korábbi ismertetőjét itt olvashatják.

Farkas Attila szeptember 6-án, vasárnap mutatja be könyvét Alsósófalván, délután 3 és 4 óra körül a fúvóstalálkozót követően. A részletekről a későbbiekben még tudósítunk.

Simó Márton

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.