Mire vagyok képes? – Csaba testvér gondolatai

gyermekekkel
Mire vagyok képes? Mit vállalok Istenben bízva? Ferenc pápa válasza egyszerű: “semmit sem lehetetlen megoldani, csak el kell kezdeni”

Reggel van, légy bátor és kezd el azt ami a legfontosabb! Ne félj, nem vagy kevés, mert Isten a magad két halát és három kenyerét, ha előveszed, bizalommal meg fogja áldani, meg fogja szaporítani, akárcsak kétezer évvel ezelőtt!

Új tanév kezdete előtt

Elkezdtük a felkészülést a 2015-16-os tanévre. Az első dolog ami feltűnt, hogy megint több gyerekünk van, mind amennyi nevelőnk. A kollégák közül néhányan férjhez mentek, volt akit a “nyugati álom” sodort el, tény az, hogy pár új nevelőre is szükségünk lesz a tanév gördülékeny kezdéséhez! Ezért egy üzenetet fogalmaztunk meg azok felé akik családra vágynak, akik szívesen összeköltöznének 7-8-9 bajban lévő gyermekkel. Szerintünk a világ legszebb feladata gyermeket nevelni, ezért is merem biztatni, hívni a jelentkezésre azokat a fiatalokat, felnőtteket akik szeretnének nevelők lenni. Az lenne jó, ha még augusztus során a döntés megszületne, mert akkor lenne idő a nyár folyamán a vakációs üzemmódban is belekóstolni ebbe a szép, de kitartást, hűséget igénylő munkába. Jelentkezni lehet akár személyesen a házainknál, de levélben is, a bojtecsabaofm@gmail.com címen.

Készülünk az új tanévre!

Örömmel írom le, hogy ezt a kis filmet, kedves munkatársam, Igrec Sándor készítette minden külső segítség nélkül. Sanyika egy “finom házikenyér”, hisz Déván, nálunk kezdte ö is annak idején az iskolát, az érettségit letette, és önszorgalomból kezdett el a filmezéssel, vágással foglalkozni.

Csaba testvér

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.