Erőgyűjtő jógatáborok Borszéken

lelegzes

Július 12-19 (vagy augusztus 24-31) között erőgyűjtő táborokat szerveznek Borszéken. Az itt megadott Kundalini-Yoga tábori tevékenyég – tanítás és gyakorlat – mellett a programok vendége lesz Lucinda Bear, aki felajánlotta: gongokkal hangfürdőkben fogja részesíteni a résztvevőket. 

Lucinda Bear
Lucinda Bear

További jó hír, hogy a tábornak otthont adó Fitness Villa házigazdái, Borsi Gyöngyi és Nagy Zoltán kedvezményekben részesítik a programra jelentkezőket, a résztvevőket reggelivel ajándékozzák meg. Ily módon a részvételi díj 100 euró/személy/7 nap (6 éjszaka) vagy 445 RON, vagy 30570 HUF, amely a reggelit és a napi ebédet tartalmazza – vacsorát igény szerint a panzió jól felszerelt konyháján készíthetnek maguknak a vendégek.
Gyerekeknek 10 éves korig 50% kedvezmény. Kísérőknek, akik nem vesznek részt a délutáni tanításokon: 60 euró a részvételi díj. Az érdeklődők kérdéseire Borsi Gyöngyi válaszol (+4)0744-708-344-es telefonszámon.

Testünk-lelkünk önmegújító képessége szinte határtalan, ha megtanuljuk az elengedés, a tisztítás, és a tudatos teremtés alapvető technikáit. Ehhez a Kundalini Yoga és az Ashtanga Yoga több évszázados hagyományából merítünk. Oktató Szabó Bori, 15 éves oktatói tapasztalattal rendelkező diplomás jógaoktató.

Hogyan működik a Kundalíni joga?

A fizikai testben a kundalíni központja a gerincoszlop. A testünkben áramló energia mellett, hatalmas, még felhasználatlan kundalíni halmozódik a negyedik csigolya alatti tartályban. A Kundalini-jóga gyakorlásának hatására ezek a kiaknázatlan energiák megmozdulnak és emelkedni kezdenek a gerincoszlopban, míg a koponya tetejéhez nem érnek, aktiválva a tobozmirigyet. A tobozmirigy egyik legfontosabb feladata, hogy rezgésben tartja a sejtmagot.

A gyakorlatok gyorsan és hatékonyan adnak erőt, hogy uraljuk testünket, érzelmeinket és elménket, és spirituális értékeinket átültethessük a mindennapjainkba.

Mire számíthat a résztvevő? Megtanulja a Kundalíni jóga néhány sorozatát, melyet otthoni gyakorlással mélyít el a továbbiakban.

Kiknek alkalmas? A mindennapok jógája minden emberé. Nem kell, hozza tökéletes fizikai állapot, semmi különleges elképzelés. Az élmény szavakkal leírhatatlan, a szívig hatol.

Az astanga jóga

a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik őket a mozgással és a légzéssel. Így a gyakorlás folyamatosan, megállás nélkül zajlik, és ritmusát a légzés adja. Ez a légzéstechnika segíti az elme lecsendesítését. Mindezek beindítják a prána áramlását a testben, ezáltal a gyakorlat mozgó meditációvá válik.

A foglalkozások rendje: bemelegítés, kundalíni jóga gyakorlás, meditáció, ashtanga jóga gyakorlás, mély-relaxáció.

spaceenergy_fractal_framed

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.