Hamupipőke szemet válogatott

A jó elnyeri jutalmát
A jó elnyeri jutalmát

Most így reggeliben arra kérlek, hogy – ahogyan Hamupipőke válogatta a lencsét a tűzhely hamujából – a szászvárosi elsőáldozó árva gyermekeket és az őket támogató bécsi jótevőinket a csatolt képen válogassátok szét! Biztos, hogy sikerülni fog, de az is biztos, hogy közben rádöbbenünk arra is, hogy milyen jól el tudnak vegyülni a támogatottak, a támogatókkal. 

Bécsben - együtt a támogatókkal
Bécsben – együtt a támogatókkal

Igen, egy békés kép, azt gondolná az ember, hogy a szülök, nagyszülők vannak a gyermekeikkel, unokáikkal a képen. Nagyon nehéz elmondani egy gyermeknek, hogy miért nem jött el édesanyád, vagy édesapád a tanévzáróra, az elsőáldozásra, az érettségire… És ilyenkor az ember úgy segít, ahogyan tud! A távoli mamák, papák eljöttek messziről, hogy helyettesítsék a szülőket, nagyszülőket. Sajnos a nyolc elsőáldozóhoz csak egynek tudott eljönni az igazi édesanyja, a többieket a messziről jött segélyezők vették ölbe, vezették az oltárhoz.

Hálás szívvel köszönöm, hogy kedves támogatóink nem csak adnak maguktól, hanem önmagukat is adják ilyen kedves szép alkalmakkor a gyermekeinknek! Isten fizesse Bécsben élő testvéreink jóságát, emberszeretetét!

Csaba t.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.