Katalógus műkedvelő színjátszókról

echos_szeker_nov_2013_02_b

A Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és Hargita Megye Tanácsa felhívást intéz a felnőtt amatőr színjátszó csoportokhoz, azzal a céllal, hogy segítse a műkedvelő csoportok összefogását és kapcsolatépítését. Kapcsolattartás szempontjából hasznos lenne, ha egy kiadványba tömöríthetnék a színjátszók elérhetőségeit, ha tudnának egymás múltjáról, jelenéről.
Tisztelettel kérik a színjátszók vezetőit, hogy készítsenek rövid leírást társulatukról, amely tartalmazza a társulat múltját (eddig játszott előadásokat, esetleg archív plakátot, szereposztást), majd mellékeljék elérhetőségeiket, hogy azt egy összefoglaló kiadványban közölni lehessen. Ugyanakkor a kezdeményezők útjára indítanak egy fotógyűjtést is régi színjátszó csoportok fényképeinek begyűjtésére. Ha birtokukban van régi színjátszókról fotó, amit szívesen megosztanának a nagyközönséggel, kérik, küldjék el a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpontnak.
További információ a következő elérhetőségeken kérhető: 535600 Székelyudvarhely, 1918. december 1. utca 9. szám, 2. emelet, e-mail: office@hagyomany.ro, tel.: +40-266-214440.
Beküldési határidő: 2015. június 1.

ekhos_szeker_nyomaban_b

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.